linda van staa beeldend kunstenaar

Nog steeds in de planning ...

Exposeren bij SUO (Utrecht Oost)

Lang loop ik met plannen rond om zelf een terrein in te richten voor een persoonlijke expositie. Ik denk deze plek aan de rand van Utrecht gevonden te hebben. Nu de uitvoering nog. De voorbereidingen voor deze bevinden zich nog in te vroeg stadium om al met data en andere gegevens te komen. Er is nog veel werk aan de winkel. Wel staan er al flink wat beelden te smeken of ze aub. van de partij mogen zijn. En ja, ze mogen zeker gezien worden.

Ik hou jullie op de hoogte want ik heb ook bezoekers nodig, anders beginnen mijn beelden weer...

Expositie Open Monumentendag

Zaterdag 12 september 2020 werd Eikenstein, het voormalig Jongenstuchthuis in Zeist opengesteld voor publiek. Dit huis wordt komende jaren verbouwd tot woningen/appartementen.

Ik had mezelf tot taak gesteld om kunst aan die oude tucht toe te voegen en wat verlichting aan te brengen. In de isoleercel een thema met gedicht, op de luchtplaats mijn beelden en vrije vogels.

De rest van het complex werd ingericht door andere kunstenaars, ook elk met eigen isoleercel.

Ondanks de Covid maatregelen was het een redelijk goed bezochte dag. Een wachtrij van anderhalf uur bij de poort kreeg even een festivalleske sfeer maar kon niet verhullen dat er binnen maar slechts 30 mensen per keer hun ronde konden doen. In ieder geval heeft iedereen zijn uiterste best gedaan om er een geslaagde dag van te maken.